Inschrijven

De Funcarrun biedt meerdaagse tourritten en 1daagse evenementen aan. Inschrijven is mogelijk zolang er tickets beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij, want VOL=VOL!

Meerdaagse edities

Deze meerdaagse tourritten hebben opdrachten verspreid over interessante plekken in Europa, zoals monumenten of plaatsen met een bijzonder verhaal. Hierdoor krijgen de teams een goed beeld van de bezochte Landen in het Thema van de rit. Het unieke van de Funcarrun is dat dat de opdrachten leiden naar oriëntatiepunten, waardoor de teams zelf hun route kunnen uitstippelen.

De routes zullen uitdagend zijn, maar zeker begaanbaar voor elke auto, gezien de deelnemende voertuigen immers minimaal 20 jaar oud zijn. In de reis van vier dagen wordt elke dag ongeveer 250km afgelegd. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden en de finish vindt iedere dag plaats op een gezellige plek waar de opdrachten kunnen worden ingeleverd. De winnaar van de dag wordt hier ook bekend gemaakt en het klassement bijgewerkt.

Uiteindelijk heeft de Funcarrun één doel voor ogen: plezier maken terwijl er genoten wordt van de rit, de opdrachten, de gouden koetsen en de omgeving.

Evenementen

Schrijf je nu in voor een van de eendaagse evenementen