Evenementen

De Funcarrun organiseert ook 1-daagse ritten. We hebben reeds 4 goed bezochte evenementen georganiseerd. De leuke deelnemers met vaak mooie auto’s zijn de eerste keer op rit geweest langs de stellingen van Amsterdam. Het tweede evenement was de Proloog van de meerdaagse editie Hanzesteden, en in December 2021 waren de kastelen van Brabant aan de beurt. Het 1e evenement van 2022 ging door het Noorden van Nederland.

Stellingen deel 2

Wij organiseren zondag 26 Juni een nieuwe avonturenrit met het thema: stellingen van Amsterdam.

De start van deze editie ligt bij het Gooimeer in Noord Holland en de rit voert ons (bijna) de hele dag richting het westen. De gehele rit gaat over binnenwegen, door prachtige natuur en langs een Unesco Werelderfgoed site! De Finish ligt in Haarlem, Noord Holland.

Forteiland bij IJmuiden

De af te leggen afstand is van Start tot Finish ongeveer 120 kilometer.

   ▪     Elk team ontvangt een startpakket(je) met daarin onder andere de route en de opdrachten

De opdrachten kunnen aan het eind van de dag bij de jury worden ingeleverd onder het genot van een drankje! Naast de eeuwige roem is de hoofdprijs voor deze editie : een gratis inschrijving voor een 1 daags evenement naar keuze en 50 euro voor bijvoorbeeld brandstof.

Deze rit is geschikt en toegankelijk voor alle voertuigen ongeacht merk, kleur, type of leeftijd.

Na de inschrijving van jullie team ontvang je meteen een mail met QR code waarmee je van start kunt, uiterlijk een week voor aanvang van het evenement ontvang je een mail met de laatste informatie, start locatie en starttijd.