Evenementen

De Funcarrun organiseert de leukste ritten. We hebben diverse goed bezochte evenementen georganiseerd. De leuke deelnemers met vaak mooie auto’s zijn de eerste keer op rit geweest langs de stellingen van Amsterdam. Het laatste meerdaagse evenement in mei 2023 is Rundum Sauerland geweest, waar we in 4 dagen ruim 800 km hebben gereden door prachtige Duitse Natuur. Afgelopen 23 september hebben we door Noord Holland gereden langs vliegvelden.


Kerstrit, zaterdag 9 december 2023.

Puzzeltocht: 9 december 2023 organiseren wij de derde kerstrit op een rij.

In 2021 reden we langs Brabantse kastelen in kerstsfeer, vorig jaar voor kerst dwars door het land van Maas en Waal. Dit jaar organiseren wij een kerstrit op zaterdag 9 december met start in Driehuis, NH. Het thema van de rit zal natuurlijk zijn kerst maar ook voetbal. De vragen en opdrachten zullen dus gaan over voetbal(clubs), kerst en voetbal met kerst. De finishplaats van deze rit houden wij nog even geheim, wel kunnen we verklappen dat het ergens in de buurt van Amersfoort zal zijn.

Stap in je geliefde klassieke auto en bereid je voor op een onvergetelijke reis door het mooie landschap van Midden Nederland. Onze puzzeltocht is speciaal ontworpen voor autoliefhebbers zoals jij, die houden van de charme en de schoonheid van oldtimers en youngtimers. Tijdens deze avonturenrit zie je veel kerstbomen, klokken en wie weet gaan we langs of eindigen we wel op een kerstmarkt.

Maar Funcarrun avonturenrit is meer dan alleen een mooie rit. Het is ook een spannende uitdaging voor jou en je medepassagiers. Onderweg word je geconfronteerd met verschillende vragen en opdrachten die je moet oplossen en de route voort te zetten. Het is een geweldige manier om je geest scherp te houden en tegelijkertijd te genieten van de opwinding van het rijden in je geliefde oldtimer of youngtimer.

De puzzeltocht vindt plaats in december, wanneer het weer soms voor extra uitdagingen zorgt. Uiteraard verhogen deze uitdagingen het avontuur, maar mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan helpen wij elkaar zodat iedereen veilig thuiskomt en met zijn of haar geliefden kerstmis kan vieren.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor Funcarrun Puzzeltocht en maak je klaar voor een avontuur vol plezier, uitdaging en de nostalgische sfeer van oldtimers, youngtimers en kerstmis. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze reis in kerstsfeer!

De hoofdprijs is ook dit jaar weer een mooi kerstcadeau, elke auto mag deelnemen zodat de pret door kan gaan ook bij winterse omstandigheden.