Kastelen in Brabant

Evenementen

De Funcarrun organiseert ook 1-daagse ritten. We hebben reeds 2 goed bezochte evenementen georganiseerd. De leuke deelnemers met vaak mooie auto’s zijn de eerste keer op rit geweest langs de stellingen van Amsterdam. Het tweede evenement was de Proloog. Dit was het voorproefje op de editie Hanzesteden. Dit keer valt de beurt aan de Kastelen in Brabant.

Kastelen in Brabant

Reis jij met ons mee langs in ieder geval 10 prachtige kastelen in Brabant? Al dan niet in kerstsfeer gehuld.

Op 11 december startten we vanaf een heus kasteel met een lekkere kop koffie of thee. Jullie kunnen starten vanaf 10 uur s ’morgens tot en met een uur of 11. De rit is iets langer dan 120 kilometer en zal elke snelweg vermijden.

Onderweg kunt u genieten van de wonderschone Brabantse natuur, met onder andere De Loonse en Drunense Duinen. Ook hebben wij onderweg weer een aantal gekke, leuke en soms moeilijke opdrachten voor jullie verzonnen.
De prijs is 39,95 euro per team van 2 personen, u kunt een extra teamlid inschrijven voor slechts 5 euro.

Kasteel Dussen - Kastelen in Brabant

Jullie strijden natuurlijk niet voor niks mee, wederom is de hoofdprijs een tickets voor een meerdaagse editie van de avonturenrit. Bij de Finish (deze keer hopelijk Fysiek en binnen in een warme horecazaak) proosten jullie op onze kosten met het 1e drankje en zal een benaderingsvraag wellicht bepalen welk team de absolute winnaar is.

Deze rit is geschikt en toegankelijk voor alle voertuigen ongeacht merk, kleur, type of leeftijd.
We mogen op pad met 100 personen, dus schrijf je snel in, want vol = vol.