Evenement: Proloog editie Hanzesteden

Van 20 tot 23 september 2021 is het dan echt zover; de 1e editie van de meerdaagse Funcarrun, met het thema Hanzesteden. De route van dit evenement voert ons door Duitsland en zelfs Polen is onderdeel van de route.

Op 19 juni 2021 organiseren wij de proloog van deze rit en blijven wij, zoals de coronaregels ons voorschrijven, in Nederland. Ons eigen land heeft ook een aantal interessante en mooie Hanzesteden. Wil je dus een keer uitproberen of de Funcarrun iets voor jou is? Dan kan je hier de sfeer proeven en de avonturenrit samen met ons aangaan.

Ook is het een goede voorbereiding voor reeds ingeschreven teams die met ons meegaan in september van dit jaar. Elk team dat interesse heeft in het winnen van de hoofdprijs bij de meerdaagse editie kan hier geen verstek laten gaan.

Bij de start ontvangen jullie een opdrachtenblad met kaart, lever deze in voor 21:00 uur op de Finish locatie (vermeld op opdrachtenblad en kaart)

De hoofdprijs van deze rit (19 juni) is een inschrijving voor een meerdaagse editie van de Funcarrun naar keuze,geldigheid van deze prijs is 2 jaar.

Bij dit evenement zullen alle dan geldende coronaregels in acht worden genomen.

De kosten voor deze proloog zijn slechts €34,95 per team. Vooraf reserveren is noodzakelijk, er is namelijk slechts plek voor 100 teams. De startlocatie ligt in de provincie Utrecht, de exacte locatie van deze rit laten we de ingeschreven teams weten op 1 juni 2021.

Voor deze editie worden geen eisen gesteld omtrent leeftijd van het deelnemende voertuig.