Edities

Dit zijn de meerdaagse edities van de Funcarrun en meteen ook het oorspronkelijke idee, zoals te lezen is hier op de site in over de Funcarrun.

Deze meerdaagse edities hebben opdrachten verspreid over interessante plekken in Europa, zoals monumenten of plaatsen met een bijzonder verhaal. Hierdoor krijgen de teams een goed beeld van de bezochte gebieden in het thema van de rit. Het unieke van de Funcarrun is dat het thema de route bepaald. De opdrachten staan ook aangegeven op een kaart.

De routes zullen uitdagend zijn, maar zeker begaanbaar voor elke auto, gezien de deelnemende voertuigen immers minimaal 15 jaar oud zijn. In de reis van vier dagen wordt elke dag ongeveer maximaal 300km afgelegd. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden en de finish vindt iedere dag plaats op een gezellige plek waar de opdrachten kunnen worden ingeleverd. De winnaar van de dag wordt hier ook bekend gemaakt en het klassement bijgewerkt en natuurlijk het 1e drankje op onze kosten.

Uiteindelijk heeft de Funcarrun één doel voor ogen: plezier maken terwijl er genoten wordt van de rit, de opdrachten, de gouden koetsen en de omgeving.

Hoe de rit en de opdrachten er precies uit gaan zien, is natuurlijk nog een verrassing. Wel is het zeker dat de rit langs belangrijke monumenten en door mooie natuurgebieden gaat en dat de geschiedenis van Europa voorop zal staan bij het vervullen van de opdrachten.

Aankomende edities

Trenches

We gaan de grens over gaat u mee?

Op 23 Mei 2022 gaat de allereerste meerdaagse editie van Funcarrun van start. Tijdens onze een daagse evenementen zijn we tot op heden in Nederland gebleven. Met de eerste meerdaagse editie pakken we het groter aan en gaan we internationaal. We gaan de grens over, ga je met ons mee?

Wat is het plan in Mei ?!

Van 23 mei tot en met 26 mei gaan we op pad door België en Frankrijk. We rijden langs de belangrijkste punten van de eerste Wereldoorlog. In totaal rijden we maximaal 1200 km verdeeld over 4 dagen.

Wat kun je verwachten?

Een leuke en mooie tocht alles over binnenwegen, langs en door fantastische mooie en interessante plekken. Hierbij vervullen jullie leuke en soms gekke opdrachten om punten te verdienen voor het algemeen klassement. Ga samen met jullie team deze leuke uitdaging aan. Aan het eind van de dag is er een leuke afsluiting om samen met andere teams de dag nog eens door nemen en na te genieten met elkaar. Durf je het aan om als soldaat met ons mee te gaan?

Wat regel je zelf en wat regelen wij?

Zelf zorgen je allereerst voor een team met een auto van 15 jaar of ouder. Vier weken voor vertrek krijgen jullie de start- en finishplekken van de dagen door. Hierbij worden enkele suggestie gedaan voor de overnachtingen die jullie kunnen boeken. Maak jullie auto in orde, pak jullie tas met goede zin en klaar is Kees.

Wij regelen iedere dag een start locatie, een leuke goed uitgezette route(s) en vragen & opdrachten. Natuurlijk aan het eind van de dag ook een leuke plek voor de finish.

Je wil graag mee en nu?

Bel je vrienden maak een team en schrijf je in! Dat doe je simpel door op inschrijven te klikken en de stappen te doorlopen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via de knop contact of door een mail te sturen naar: info@funcarrun.eu

Prijzen

De prijs is €275,- Dit is voor de inschrijving van een team van 2 personen. Een extra teamlid toevoegen is geen enkel probleem de kosten hiervoor zijn €50,-

Per inschrijving/team brengen wij €15,- administratiekosten in rekening.

Voor de edities geldt een maximum van 100 teams.