Edities

Dit zijn de meerdaagse edities van de Funcarrun.

Deze meerdaagse edities hebben opdrachten verspreid over interessante plekken in Europa, zoals monumenten of plaatsen met een bijzonder verhaal. Hierdoor krijgen de teams een goed beeld van de bezochte Landen in het Thema van de rit. Het unieke van de Funcarrun is dat de opdrachten leiden naar oriëntatiepunten, waardoor de teams zelf hun route kunnen uitstippelen.

De routes zullen uitdagend zijn, maar zeker begaanbaar voor elke auto, gezien de deelnemende voertuigen immers minimaal 20 jaar oud zijn. In de reis van vier dagen wordt elke dag ongeveer 300km afgelegd. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden en de finish vindt iedere dag plaats op een gezellige plek waar de opdrachten kunnen worden ingeleverd. De winnaar van de dag wordt hier ook bekend gemaakt en het klassement bijgewerkt.

Uiteindelijk heeft de Funcarrun één doel voor ogen: plezier maken terwijl er genoten wordt van de rit, de opdrachten, de gouden koetsen en de omgeving.

Hoe de rit en de opdrachten er precies uit gaan zien, is natuurlijk nog een verrassing. Wel is het zeker dat de rit langs belangrijke monumenten en door mooie natuurgebieden gaat en dat de geschiedenis van Europa voorop zal staan bij het vervullen van de opdrachten.

Aankomende edities

De Handelsroute van de Hanze

Van 20 tot 23 september 2021 is het zover! Dan gaat de editie met het thema De Hanzesteden van start. Je gaat als het waren met je auto op handelsmissie. Langs de oude Hanzesteden. De start zal liggen in de provincie Groningen. De route leid onze via de Duitse Hanzesteden naar de grens met Polen. Afhankelijk de route die je kiest ga je door Polen. Wat vast staat is dat je langs de mooiste plekken van deze oude handelsroute komt. Hierbij vervul je leuke en soms gekke opdrachten om punten te verdienen voor het algemeen klassement. Durf je het aan om als handelaar met ons mee te gaan?

Trenches

In Mei 2022 gaan we op pad met de route van de eerste wereldoorlog. De start zal in Nederland zijn. Vervolgens gaan we via België en Frankrijk gaan we langs de belangrijkste punten van de eerste wereldoorlog. Een route van in totaal ongeveer 1500KM.

Prijzen

De prijs is €275,- Dit is voor de inschrijving van een team van 2 personen. Een extra teamlid is toevoegen is geen enkel probleem de kosten hiervoor zijn €50,-

Per inschrijving/team brengen wij €15,- administratiekosten in rekening.

Voor de edities geldt een maximum van 100 teams.