Trenches

We gaan de grens over gaat u mee?

Op 23 Mei 2022 gaat de allereerste meerdaagse editie van Funcarrun van start. Tijdens onze een daagse evenementen zijn we tot op heden in Nederland gebleven. Met de eerste meerdaagse editie pakken we het groter aan en gaan we internationaal. We gaan de grens over, ga je met ons mee?

Wat is het plan in Mei ?!

Van 23 mei tot en met 26 mei gaan we op pad door België en Frankrijk. We rijden langs de belangrijkste punten van de eerste Wereldoorlog. In totaal rijden we maximaal 1200 km verdeeld over 4 dagen.

Wat kun je verwachten?

Een leuke en mooie tocht alles over binnenwegen, langs en door fantastische mooie en interessante plekken. Hierbij vervullen jullie leuke en soms gekke opdrachten om punten te verdienen voor het algemeen klassement. Ga samen met jullie team deze leuke uitdaging aan. Aan het eind van de dag is er een leuke afsluiting om samen met andere teams de dag nog eens door nemen en na te genieten met elkaar. Durf je het aan om als soldaat met ons mee te gaan?

Wat regel je zelf en wat regelen wij?

Zelf zorgen je allereerst voor een team met een auto van 15 jaar of ouder. Vier weken voor vertrek krijgen jullie de start- en finishplekken van de dagen door. Hierbij worden enkele suggestie gedaan voor de overnachtingen die jullie kunnen boeken. Maak jullie auto in orde, pak jullie tas met goede zin en klaar is Kees.

Wij regelen iedere dag een start locatie, een leuke goed uitgezette route(s) en vragen & opdrachten. Natuurlijk aan het eind van de dag ook een leuke plek voor de finish.

Je wil graag mee en nu?

Bel je vrienden maak een team en schrijf je in! Dat doe je simpel door op inschrijven te klikken en de stappen te doorlopen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via de knop contact of door een mail te sturen naar: info@funcarrun.eu