Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje al meer dan 2 jaar geleden? Door een ronddwalend virus hebben veel bedrijven geen mogelijkheid gezien om de afgelopen tijd een bedrijfsuitje te organiseren, uw hardwerkende personeel heeft al lange tijd geen leuke dingen gedaan met collega’s en de hechtheid van het team wordt steeds minder. De Funcarrun biedt bedrijfsuitjes in Nederland, en kan uw bedrijf hierbij helpen.

SDIM Haarlem

In september 2021 hebben wij al meerdere bedrijven een mooie dag bezorgt in het kader van teambuilding. Ook uw personeel gunnen wij een leuke dag en een verbeterde de sfeer op de werkvloer.

Mogelijkheden

Wat wij u kunnen bieden is een geheel verzorgde dag waar u personeel een leuke route rijdt met teams van bijvoorbeeld 3 personen. De route zal jullie door het mooie Nederlandse landschap leiden en zo komt u terecht op de mooiste en onbekendste plekken van Nederland. De oriëntatierit of puzzelrit daagt u personeel uit, zorgt voor een verbeterde teamgeest en schept een hechte band tussen de collega’s. Wij kunnen u een geheel verzorgde dag aanbieden met koffie/thee met zoet bij de start, lunch en afsluitende borrel. Of alleen de route uitzetten met een jury aan het eind van de dag om de winnaars te bepalen.

In samenspraak met uw bedrijf organiseert de Funcarrun tevens leuke ritten voor uw bedrijfsuitje. Deze gaan van start op verschillende plekken in Nederland. Ze leiden langs interessante, mooie en leuke delen van ons land. De lengte van de rit, het aantal stops, de soort opdrachten etc bespreken we met u als klant.

Ook is het mogelijk om een compleet verzorgt bedrijfsuitje te boeken. Wij kunnen onder meer verzorgen:

  • Dagprogramma met b.v. een thema (auto)rit
  • Ontvangst
  • Lunch
  • Borrel met hapjes
  • Andere mogelijkheden zoals een BBQ in overleg

De mogelijkheden zijn eindeloos en zo is er voor ieder budget een leuke dag te organiseren. Mocht u meer informatie willen, gebruikt u dan onderstaand formulier of stuur een mail naar info@funcarrun.eu

Bedrijfsnaam : *


Contactpersoon : *


Telefoonnummer :


Email adres : *


Opmerkingen :