Meer informatie over ons

Meer informatie over ons: Wij zijn 2 broers Roben en Henri die samen met een goede vriend Paul met z’n drieën de Funcarrun zijn begonnen. Dit omdat we meermaals hebben deelgenomen aan verschillende rally’s, tourritten en barrelruns.

Iedere rit heeft zijn eigen stijl en leuke onderdelen. Bij vele vonden we toch wat ontbreken. Wat wij nu doen is het neerzetten van een totale ervaring, die het beste neemt uit de verschillende ritten.

De mooie en interessante omgeving uit de tourrit, de mooie en soms interessante auto’s uit de rallyrit en de leuke en gekke opdrachten uit een barrelrun. De Funcarrun is De Avonturenrit die garant staat voor een (klein) avontuur. De route die wij uitzetten is voor iedere deelnemer leuk van jong tot oud maar ook zeker voor iedere auto! De enige voorwaarde is dat de auto 15 jaar of ouder is. Je kunt dus mee doen in de VW Golf maar zeker ook in een klassieke Jaguar E-type. Iedere wagen is welkom. Met deze gedachten worden de ritten ook echt uitgezet.

De Funcarrun staat garant voor een avontuur met leuke, uitdagende en soms moeilijke opdrachten. Tijdens dit avontuur doen we mooie, interessante en leuke plekken aan.

Iedere dag sluiten af op een leuke plek. Hier worden de scores van de dag bekend gemaakt en het klassement bijgewerkt. Dit is ook de plek waar onder het genot van een hapje en drankje gezellig kan worden nagepraat over de avonturen van de dag die achter ons ligt.

De Funcarrun is dus ontstaan naar eigen ervaringen van de organisatoren: Roben, Paul en Henri.

De enige eisen die wij stellen aan de voertuigen is dat ze minstens 15 jaar oud zijn, voorzien zijn van een geldige APK en WA verzekerd zijn, inclusief inzittende verzekering.

Young- en Oldtimers zijn dus meer dan welkom!