Kerst 2021 – Nog enkele plaatsen beschikbaar

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor 11 December, dus wie zich nog wil inschrijven voor het Kerst-evenement van de Funcarrun zal haast moeten maken.. In zeer korte tijd zijn nagenoeg alle beschikbare startbewijzen al vergeven aan belangstellenden.

plaatsen beschikbaar

Grote belangstelling voor kastelen in Kerstsfeer

De organisatie is verheugd dat zo veel deelnemers zich al reeds hebben gemeld. De covid-19 lockdown van eerder dit dit jaar lijkt daarmee nu toch echt achter ons te liggen. Wel is het aantal beschikbare startbewijzen gelimiteerd om zoveel mogelijk de geldende adviezen van het RIVM te blijven hanteren.

Ook zullen alle geldende corona-maatregelen netjes worden nageleefd. Dit houdt dus onder meer in dat bij de horeca-gelegenheden die bezocht kunnen worden een geldig bewijs voor toegang dient te worden getoond.

De route zal de deelnemers langs een tiental kastelen in Noord-Brabant voeren. Tijdens de tocht zijn er diverse vragen en opdrachten die beantwoord dienen te worden, gerelateerd aan het thema van het evenement. De winnaar van de dag krijgt naast de eeuwige roem ook een deelname-bewijs voor een meerdaags evenement, a €275,-

Deelnemen aan het evenement

Het kerst-evenement start om 10:00 met koffie of thee op het eerste kasteel van de route en zal eind van de middag eindigen met een borrel. Wil je deelnemen aan het evenement? Wacht dan niet te lang, want vol is vol! Inschrijven kan via onderstaande link

Geef een reactie