Funcarrun Kerst 2021 – Update

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de kerst-editie van de Funcarrun in volle gang. Een fraaie route over mooie wegen door het Noord-Brabantse landschap zal de deelnemers langs enkelen van de vele fraaie kastelen die deze zuidelijke provincie van Nederland rijk is brengen.

Op 11 December 2021 starten we de dag met een lekkere kop koffie of thee, waarna tussen 10:00 en 11:00 uur ‘s morgens kunnen de deelnemers starten aan de tocht die een totale afstand van iets meer 120km zal zijn, en zal elke snelweg vermijden.

Startlocatie Funcarrun Kerst
De start-loctie van de Funcarrun Kerst 2021

De route

Onderweg kunnen de deelnemers diverse vragen en opdrachten verwachten, gerelateerd aan het thema van de dag. Uiteraard is er ook ruim voldoende tijd om alle locaties die worden aan gedaan te bekijken, of om ergens onderweg even een drankje te doen of een hapje te eten. De route zal de deelnemers volop de gelegenheid bieden om te genieten van de wonderschone Brabantse natuur, met onder andere De Loonse en Drunense Duinen.

Noord-Brabant is rijk aan vele fraaie kastelen
Noord-Brabant is rijk aan vele fraaie kastelen

Omstreeks 16:00 worden de eerste deelnemers bij de finishlijn verwacht, waarna een afsluitende borrel zal plaatsvinden. De prijs van €39,95 is per team van 2 personen met 1 voertuig. Wil je met meer dan 2 deelnemers meedoen? Dat is uiteraard ook geen probleem. De kosten voor aanvullende deelnemers beragen €5,- per deelnemer.

Prijzen en inschrijven

Jullie strijden natuurlijk niet voor niks mee, wederom is de hoofdprijs een tickets voor een meerdaagse editie van de avonturenrit. Bij de finish (deze keer hopelijk fysiek en binnen in een warme horecazaak) proosten jullie op onze kosten met het 1e drankje en zal een benaderingsvraag wellicht bepalen welk team de absolute winnaar is.

Deze rit is geschikt en toegankelijk voor alle voertuigen ongeacht merk, kleur, type of leeftijd. In totaal is er plek voor zo’n 100 personen, dus schrijf je snel in want vol=vol!

Geef een reactie