Betalen met Bancontact beschikbaar

Vanaf vandaag is het mogelijk om inschrijvingen voor zowel 1-daagse als meerdaagse evenementen niet alleen te betalen met iDeal of Credit Card, maar ook via Bancontact. Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen.

Met deze aanvulling op de betaalmogelijkheden zullen met name klanten uit België een snelle, eenvoudige en bovenal veilige aanvullende betaalmethode erbij krijgen.

Een gedachte over “Betalen met Bancontact beschikbaar

  1. Er gaat niets boven cash contant geld is het beste als er en storing is of het stroom valt uit cyber aanval komt met contant geld kunnen we altijd betalen

Geef een reactie