Info | Funcarrun & Covid-19

Beste Funcarrun deelnemers,

Covid-19
Als organisatie willen we jullie graag meenemen in de uitdagingen die er momenteel liggen met betrekking tot Covid-19 en wat dat voor de eerste editie Trenches WW1 inhoud.

Organisatie
Zoals jullie mogen verwachten zijn we erg hard bezig met het uitzetten van de route, de opdrachten en het maken van afspraken voor de start- en finishlocaties. Op papier ziet het er allemaal al erg goed uit. Echter om jullie als deelnemers van de Funcarrun een optimale beleving te bezorgen gaan wij erop uit om alles te bekijken, regelen en natuurlijk te checken. Daar ligt vanwege de Covid-19 momenteel een enorme uitdaging.

Het besluit / de beslissing
Mocht er echter geen verandering in de regels komen en de organisatie van de Funcarrun editie Trenches WW1 niet mogelijk zijn, dan zien we geen andere mogelijkheid om de editie te verplaatsen. De beslissing voor het verplaatsen willen we maken op 31 maart 2021.

Opties
Wat we jullie bieden als de editie Trenches WW1 niet kan doorgaan in mei 2021:

– meedoen in 2022 aan de verplaatste WW1 editie van 23 t/m 26 mei 2022.
– meedoen in 2021 aan de Hanze editie van 20 t/m 23 september 2021.
– restitutie van het inschrijfgeld zoals beschreven in de algemene voorwaarden

Geef een reactie